Kattenbelletjes
Grappig
Home
Het begin
Kittens
Zintuigen
Lichaamstaal
Agressie
Angst
Kattenziekte
Toxoplasmose
Vlooien-Allergie
Rabis
Suikerziekte
Tandpijn
Teken
Grappig verhaal over een pil geven
Sabbelen
Rassen
Bijgeloof
Ditjes & Datjes
Noa & Mi-K
Felix
Liedjes & Gedichtjes
Twee katten uit Katwijk
De nieuwe kater
De Kat
Katten Fratsen
De Kat van Ome Willem
Hoe noem je een kat
Beroemde katten
Garfield
Tom & Jerry
De Rode Kater & Loedertje
Cliparts
Grappig
I never drink again
Poezen gebed
Boeken
Cats
Cat Proverbs
Cat Sayings
Cat Superstitions
Cat Facts
Cat Poetry
All sorts of cats

fishbowl.jpg

relaxstamp.gif

blink2.gif

busystamp.gif

funny.jpg

lbugandkitty.jpg

fun3.jpg

2 poesjes zijn aan het picknicken en er is maar 1 stukje vis over. Het ene poesje zegt tegen het andere "Zal ik hetdoormidden breken?" Waarop het ander antwoordt "Nee hoor,ik eet het zowel op."
 
Klaas vraagt aan Piet: "Waarom loopt die stomme kat hier steeds rond?" Piet antwoordt: "Hij is gisteren gecastreerd, en hij is nu bezig al z'n afspraakjes af te zeggen!"
 
Klant:" Wat kost deze poes?? "Winkelier:" Duizend euro". Klant:" Is dat niet wat duur voor een poes?" Winkelier:" Normaal wel,maar deze heeft gisteren een papegaai opgegeten."

Een kat komt per ongeluk een vleermuis tegen en zegt: "mooi is dat nu beginnen ze ook nog te vliegen".
 
Twee domme katten zitten in de gevangenis.Ze willen ontsnappen.We kruipen door het sleutelgat, zegt de ene kat.Zegt de andere kat: Ga jij maar als eerste.De ene kat loopt naar het sleutelgat en zegt dan tegen de andere:Het kan niet , want de sleutel zit er aan de andere kant nog in.
 
Twee poezen zitten in de tuin van het zonnetje te genieten, als er een hele mooie kater voorbij loopt en naar hen kijkt."O meid, zag je die kater hier langs lopen?" zegt een van de poezen. "Ik zou best met hem samen een muisje willen eten." "O, je kan hem beter vergeten" zei de andere poes " ik ben n keer met hem uit geweest en het enige waar hij over kon praten, was over zijn operatie."

anipoes3.gif

3 werkeloze poezen komen elkaar tegen . poes 1 zegt ik heb lekker werk gevonden bij Campina.. te gek, ’s morgens melk, ‘s middags melk en ’s avondsmelk “ Poes 2 zegt: “dan heb ik een nog beter baantje gevonden want ik werk bij Whiskas, ’s morgens Whiskas, ‘s middags Whiskas en ’s avonds Wiskas." Poes 3 begint hard te lachen en zegt “” meiden neem nou van mij aan , ik heb de allerleukste baan van de wereld want ik werk bj Bavaria,,,, ’s morgens een kater,’s middags een kater en ’s avonds een kater.”

Een poes gaat naar een bar en vraagt aan de barman: "Heb je een whisky?" Zegt de barman: "Nee, aan katten geven wij alleen melk. Maar waarom moet jij een whisky?", vraagt de barman "Ik wil een kater krijgen", zegt de poes.

Een wit kitten en een bruin kitten lopen over straat.Zegt de witte tegen de bruine: Mag ik een keer bij jou moeder drinken? Het bruine kitten:Waarom dan? Wit kitten: Ik wil ook eens chocolademelk drinken".
 
Er komt een kat een bar binnen en die besteld een glas melk.De barkeeper is nogal verbaasd en kijkt hoe de de kat het glas melk leeg drinkt. "Ik heb nog nooit een kat meegemaakt diehier een glaasje melk kwam drinken" zegt de barkeeper. "Nou, dat is dan meteen voor het laatst", zegt de kat, "want je ben veel te duur".

fun.jpg

Er ligt al drie dagen een grote kat op de loer voor het muizenhol. Moeder muis heeft er nu genoeg van, plots begint ze heel hard te blaffen! Verschrikt rent de kat weg. "Tja," zegt moedermuis tegen haar verbaasde kinderen, "zie je hoe belangrijk het is dat je al de talen beheerst."
 
Er lopen 2 katers in de woestijn, zegt de een tegen de ander: "Grote kattenbak, h????"
 
In de bus zit een jonge man tegenover een aardige dame met een katje op haar schoot. Om een gesprek aan te knopen, zegt de man :"Ik wou dat ik dat katje was." "Dat weet ik nog zo net niet," zegt de dame,"Ik ben met hem onderweg naar de dierenarts om zijn zaakje weg te laten halen''

smoking-cat-big-ears2.jpg

Waarom gaat een kat in de herfst liever niet naar buiten?

Omdat het dan hondenweer is!

 

Waarom loopt een kat om een berg?

Omdat hij er niet doorheen kan!

 

Waarom zit een kat graag achter de computer?

Dan kan ze lekker met de muis spelen!

 

Wanneer is het erg als een zwarte kat je pad kruist?

Als je een muis bent!